Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Samenwerking Lichtjestour krijgt vervolg met groot feest op bevrijdingsdag in 2020


DRONTEN - „Of je nu in Biddinghuizen, Swifterbant of Dronten woont, dit doen we met de drie dorpen samen”, juichen de organisatoren van de Lichtjestour. De samenwerking tussen de evenementenstichtingen in de drie dorpen is niet eenmalig. Zo wordt er momenteel al gewerkt aan een groots bevrijdingsfeest in het jaar 2020.

De Lichtjestour is het eerste gezamenlijk evenement van De IJsvogel (Biddinghuizen), De Klokbeker (Swifterbant) en STADronten (Dronten). De trekkers rijden vrijdagavond door Biddinghuizen, zaterdag door Swifterbant en volgende week zaterdag door Dronten.

„Dit evenement is in drie jaar tijd ontzettend groot geworden”, schrijven de organisatoren over de Lichtjestour. Ze wijzen vooral op de steun van de sponsoren, die het evenement mogelijk hebben gemaakt.

Bevrijdingsfeest

Over anderhalf jaar wordt gevierd dat Nederland 75 jaar geleden bevrijd werd: „Op 5 mei 2020 heeft iedereen een vrije dag. We willen dan met de drie dorpen samen een fantastisch feest organiseren.”

De drie stichtingen roepen iedereen op om aan dat bevrijdingsfeest mee te werken: „Jong of oud, heb je een idee, wil je meehelpen, laat het ons weten!”

LichtjestourOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo