DeDrontenaar.nl

Donderdag, 16 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Reacties van lezers 22 | Verdubbel hondenbelasting, géén Lidl in Dronten-west

Reacties van lezers 22 | Verdubbel hondenbelasting, géén Lidl in Dronten-west
Weekmarkt op De Schans.
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Via de zomerenquête van DeDrontenaar.nl komen er veel suggesties binnen voor het gemeentebestuur. Vandaag onder andere over de Lidl in Dronten-west, busverbindingen en de hondenbelasting.

Suggesties van lezers

  1. Winkels, scholen Dronten-west nu al een verkeersinfarct, dus geen extra supermarkt. Bovendien zijn er genoeg winkels waar eten en drinken gekocht kan worden.

  2. Niet alle verandering is een verbetering. Gaan de marktlui voor hun eigen voorzieningen betalen? Weggegooid geld als men op De Schans alles opnieuw aan moet leggen.

  3. Zorg voor mensen die het nodig hebben hoort bij de Nederlandse samenleving. Liefst in een vorm dat zij zelf ook nog worden gestimuleerd. Dat vraagt om een professionele organisatie en niet als sluitpost van de begroting. Levensvreugde hoort daar ook bij.

  4. Ik mis het thema hondenbelasting. Liefst verdubbelen, veel overlast.

  5. Betrek bewoners buitengebied bij onderzoek veiligheid van de provincie. Wij stellen bij kruising Elandweg met Dronterringweg voor: slimme stoplichten!

  6. Gemeente luister eens naar de mensen in uw dorp! Swifterbant loopt leeg omdat u niet luistert. Alleen als er verkiezingen zijn zijn jullie in het dorp (behalve VVD). Industrieterrein moet schoon gemaakt worden. Maak dat lelijke gebied mooi en Swifterbant behoudt dan haar inwoners. Nu willen ze allemaal weg… Erg zonde!

  7. Meer busverbindingen door heel Dronten heen en ook in het weekend.

  8. Ik stel voor dat alle gemeenteraadsleden en overige bestuurders verplicht een maatschappelijke stage gaan volgen, zodat zij straks weten waarover zijn praten!

Reacties van lezers