Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Pioenrozen voor Vaderdag: „Tijd om deze roze bloem door te geven aan pappa”

Pioenrozen voor Vaderdag: „Tijd om deze roze bloem door te geven aan pappa”
Sietske Ras (links) verkoopt pioenrozen op het Havenplein.
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Bloemen zijn niet alleen een mooi cadeau voor Moederdag, maar ook voor Vaderdag. Dat vinden de Soroptimisten en daarom staan ze vandaag op het Havenplein om Pioenrozen te verkopen. De opbrengst gaat naar het goede doel.

„Het is sowieso altijd leuk om bloemen te krijgen”, zegt Sietske Ras van de serviceclub, „Bovendien is dit een echt polderproduct, want deze pioenrozen komen uit Kraggenburg. En het is gewoon tijd om deze roze bloem door te geven aan pappa!”

Hospice, 't Hofje en Free a Girl

De pioenrozen worden de komende periode op verschillende plaatsen verkocht en de opbrengst gaat naar het Hospice in Dronten, ’t Hofje in Lelystad en naar Free a Girl, een organisatie die meisjes helpt die in India worden gedwongen tot prostitutie.

„Vanochtend in de regen was het wel een beetje taai”, aldus Sietske aan het begin van de middag, „Inmiddels loopt het goed en is het leuk dat we hier kunnen staan tegelijk met het Havenpleinfestival.” Ze roept de inwoners van Dronten op om zoveel mogelijk pioenrozen te kopen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo