DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 5 juni 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Piet-jan van der Eijk tekent hart in z’n land: „Hart onder de riem voor de zorg”

Piet-jan van der Eijk tekent hart in z’n land: „Hart onder de riem voor de zorg”Piet-jan van der Eijk tekent hart in z’n land: „Hart onder de riem voor de zorg”
Redactie: M.H.

DRONTEN - Akkerbouwer Piet-jan van der Eijk uit Dronten heeft vandaag een enorm hart in zijn land geëgd. „Als hart onder riem voor alle mensen in de zorg”, legt hij uit, „Ook wij boeren steunen de zorgverleners!"

De ludieke actie leidde tot een stortvloed aan reacties op de social media. „Dat gaat inderdaad gigantisch hard”, lacht Piet-jan, „En alleen maar positief.”

Gewassen

Kunnen er de komende week verzoekjes worden ingediend voor andere afbeeldingen? „Nee, want het was nog een heel karwei. Ik heb het getekend op de PC en daarna geüpolad naar de GPS”, reageert Van der Eijk, „En bovendien moeten de gewassen erin, afhankelijk van het weer eind deze week of begin volgende week."

Van der Eijk is in Dronten onder andere bekend als veelvoudig winnaar van de verkiezing van de ‘mooiste bewaarui’. Het is dan ook niet vreemd dat het hart binnenkort plaats moet maken voor…. uien.

Coronavirus