Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Partij voor de Dieren gaat in Dronten zwerfvuil te lijf tijdens World Cleanup Day

Partij voor de Dieren gaat in Dronten zwerfvuil te lijf tijdens World Cleanup Day
De start van de actie in 2018 op het Havenplein.
Foto: eigen foto

DRONTEN - De werkgroep Dronten van de Partij voor de Dieren doet de komende maand weer mee aan de wereldwijde opruimactie World Cleanup Day. Vrijwilligers gaan met een vuilniszak en een grijpstok op pad om zwerfvuil in te zamelen.

Het is de tweede keer dat de politieke partij deze actie houdt in Dronten. Vorig jaar haalden twaalf vrijwilligers vijf vuilniszakken vol zwerfafval op.

Havenplein

De vrijwilligers verzamelen op zaterdag 21 september op het Havenplein. Vanaf tien uur gaan ze zwerfvuil oprapen en fotograferen. De situatie in Dronten wordt geregistreerd op een wereldwijde app.

,,World Cleanup Day bundelt jouw krachten met die van allerlei andere mensen, instellingen en bedrijven om zo iets te bereiken wat jij je anders niet kon voorstellen: vrijwillig samen het land opschonen”, aldus de Partij voor de Dieren. Doel is niet alleen het opruimen van zwerfafval maar ook bewustwording: ,,Want afval is een epidemie waaraan onze aarde lijdt.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo