Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Ontwikkelingssamenwerking in Dronten viert halve eeuwfeest: „Weer nieuw elan”

Ontwikkelingssamenwerking in Dronten viert halve eeuwfeest: „Weer nieuw elan”Ontwikkelingssamenwerking in Dronten viert halve eeuwfeest: „Weer nieuw elan”

DRONTEN - Actiecomité Flevoland voor Ontwikkelingssamenwerking (AFOS) vierde gisteren in de Open Hof het 50-jarig bestaan met een reünie. De club dreigde enigszins te vergrijzen en juist daarom is Ditta Nicolaï, de drijvende kracht achter de stichting, blij met de recente jonge aanwas: „Er zijn twee jongere mensen bereid gevonden voor het bestuur en daar zijn we heel blij mee. Dat geeft weer nieuw elan.”

De reünie werd gisteren door dertig mensen bijgewoond. „Een geslaagde dag, waarbij iedereen wel wat gesprekspartners vond uit de periode dat zij actief zijn geweest”, legt mevrouw Nicolaï uit, „De mensen vonden het een fijne dag en dus was het de moeite van het organiseren waard.”

De dag begon met een ontmoeting onder het genot van een kop koffie. Daarna volgde er een lunch, voorlichting over het huidige project van de stichting in Burkina Faso en een terugblik op de geschiedenis van AFOS. „Want vijftig jaar is niet niks”, weet Ditta Nicolaï.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo