Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Ongelukkige Ferdinand Zomerman uit Dronten op tv in programma ‘Mannen in het wild’

Ongelukkige Ferdinand Zomerman uit Dronten op tv in programma ‘Mannen in het wild’
Ferdinand Zomerman
Foto: ©EO/Henrik Hansson

DRONTEN - Ferdinand Zomerman uit Dronten doet mee aan het nieuwe EO-televisieprogramma ‘Mannen in het wild’. Presentator Bert van Leeuwen nam zes mannen mee op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen.

„De mannen hebben één ding gemeen: ze willen dat er iets gaat veranderen. Ze zijn niet tevreden met hun dagelijkse leven en lijken in hun midlife gekomen”, schrijft de evangelische omroep in een persbericht.

Workaholic

De 47-jarige Drontenaar is eigenaar van Claassen, Molenbeek & Partners uit Lelystad. In zijn woonplaats is hij gemeenteraadslid namens het CDA. De EO schrijft over hem: „Ferdinand is al jaren een workaholic en doet alles op een zakelijke manier. Ook thuis. Nu hij op midlife-leeftijd is loopt hij tegen het besef aan dat dit hem ongelukkig maakt. Tijdens de reis leert Ferdinand waarom zijn relaties nu zo zijn en hoe het anders kan. „

Zelf zegt Zomerman: „Ik hoor om me heen dat ik veranderd ben. Dat werd tijdens de reis ook al tegen mij gezegd. Ik probeer nu om zo nu en dan mijn gevoel te delen. Om te zeggen waar ik dankbaar voor ben. Moeilijk hoor, maar ik wil het echt gaan leren.”

NPO1

  • Het programma start op donderdag 5 september en is zes weken achter elkaar te zien om 21.25 uur op NPO 1.


Aanvang: donderdag 5 september 2019 21:15Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo