Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Omgevingsdienst OFGV maakt een potje van plannen voor 2015

Omgevingsdienst OFGV maakt een potje van plannen voor 2015
Siert Jan Lap (CDA)
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - ,,Op deze manier is dit papierverspilling’’, zei Paul Vermast (GroenLinks) donderdagavond tijdens een commissievergadering over de plannen van de omgevingsdienst voor 2015.

De gemeente heeft haar milieutaken uitbesteed aan de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechstreek (OFGV). De gemeenteraad kan zich pas deze maand buigen over de plannen van OFGV voor 2015. Vrijwel alle gemeenteraadsfracties vonden dat rijkelijk laat. Ze vonden wethouder Dirk Minne Vis aan hun zijde.

Onacceptabel

,,Onacceptabel’’, meende Bernd Rosing (VVD). ,,Wij kunnen onze toezichthoudende rol op deze manier niet serieus oppakken’’, vulde Siert Jan Lap (CDA) aan.

Wethouder Dirk Minne Vis had er begrip voor dat OFGV in de eerste jaren van haar bestaan alles nog niet op een rijtje had. ,,Maar het is nu het derde jaar en dan moet het een keer op orde zijn. Ik ben niet geïnteresserd waarom het stuk zo laat is, ik wil het gewoon volgend jaar eerder hebben.’’Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo