DeDrontenaar.nl

Dinsdag, 31 maart 2020

Dagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Na Biddinghuizen en Swifterbant is Sinterklaas nu ook in Dronten ingehaald: zaterdag optocht

Na Biddinghuizen en Swifterbant is Sinterklaas nu ook in Dronten ingehaald: zaterdag optochtNa Biddinghuizen en Swifterbant is Sinterklaas nu ook in Dronten ingehaald: zaterdag optochtNa Biddinghuizen en Swifterbant is Sinterklaas nu ook in Dronten ingehaald: zaterdag optochtNa Biddinghuizen en Swifterbant is Sinterklaas nu ook in Dronten ingehaald: zaterdag optocht
Redactie: M.H.

DRONTEN - Na de Sinterklaasintochten in Biddinghuizen en Swifterbant is de Goedheiligman zaterdag ook in Dronten gearriveerd. Hij werd op het Meerpaalplein welkom geheten door burgemeester Jean Paul Gebben.

Komende zaterdag (30 november) keert de Sint terug in winkelcentrum Suydersee. Hij reikt dan de prijzen uit van de kleurwedstrijd, georganiseerd door evenementenstichting STADronten.

Nieuwe staf

Zaterdag worden ook de ontwerpen getoond van de staf van Sinterklaas. De Sint heeft in Dronten een nieuwe outfit gekregen dankzij Stichting Haringparty Dronten. Kinderen werden in de gelegenheid gesteld om een bijbehorende staf te ontwerpen. Al die creaties gaan mee in een optocht door het winkelcentrum. Deze begint om twee uur bij het pietenpakhuis.