Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Modeshows, voedseltrucks, kinderactiviteiten, muziek en dans op Meerpaalplein


DRONTEN - De Meerpaal, STADronten en winkeliersvereniging Suydersee houden zaterdag (14 november, 12 uur) Festival Suydersee op het Meerpaalplein: „Een bruisend evenement met modeshows, foodtrucks, kinderactiviteiten, muziek, dans en nog veel meer.”

Onderdeel van dit programma is ‘Diva voor één dag’. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich uitleven met de kleding uit de kostuumhokken van De Meerpaal. Daarmee kunnen ze ook de catwalk op.

Bij de theater- en dansvoorstellingen van De Meerpaal Academie worden vaak kostuums gebruikt. „Zonde dat deze de rest van het jaar bijna niet geshowd worden”, vindt manager Margrit Vos, „Met Diva voor één dag kunnen verkleedliefhebbers van alle leeftijden zich uitleven met verschillende kostuums. Daarna is het mogelijk om je professioneel te laten fotograferen.”

Modeshows

Winkeliers verzorgen zaterdag verschillende modeshows, waaronder één met tweedehandskleding. De Meerpaal zorgt voor podia met muziek- en dansoptredens. STADronten heeft activiteiten voor kinderen georganiseerd.


Aanvang: zaterdag 14 september 2019 12:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo