DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 4 april 2020

Dagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Michiel Rietveld spreekt over het ‘vermenselijken’ van de landbouw

Michiel Rietveld spreekt over het ‘vermenselijken’ van de landbouw
Foto: Warmonderhof
Redactie: M.H.

DRONTEN - Michel Rietveld spreekt tijdens de avondklas van de Warmonderhof op donderdag 31 maart over het onderwerp ’hoe vermenselijk ik de landbouw’. De avond begint om acht uur.

,,Rietveld gaat deze avond in op het grote dilemma: welke krachten heb ik in deze tijd nodig om mens te worden in de landbouw’’, aldus de Warmonderhof.

,,Hij grijpt het mysterie van Golgotha aan als 21ste-eeuwse krachtbron voor het dagelijks leven. Over de Christus-kracht in ieder mens als epicentrum voor het werken aan opstanding. Hoe ziet dat er uit in de biologisch-dynamische landbouw?’

Openbare avonden

De avondklassen van Groenhorst Dronten Warmonderhof Opleidingen worden gehouden in de Hofzaal aan Wisentweg 12 te Dronten. Het zijn openbare avonden voor boeren, burgers en studenten: ,,Om elkaar scherp te houden bij ontwikkelingskansen in landbouw, zorg, economie, voeding en ondernemerschap.’’

De avondklassen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Warmonderhof, Groenhorst Dronten Warmonderhof, de vereniging voor biologisch dynamische landbouw en voeding en Stichting Demeter.


Aanvang: donderdag 31 maart 2016 20:00