Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel kunnen in Dronten nu terecht op Agripark

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel kunnen in Dronten nu terecht op Agripark
Amanda Kuster (InteraktContour)
Foto: eigen foto

DRONTEN - Dronten krijgt een nieuwe locatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Aan het Agripark-Oost 2 start InteraktContour met dagbesteding, individuele begeleiding en behandeling.

Inwoners van Dronten die te maken hebben met hersenletsel na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor, kunnen bij InteraktContour werken aan persoonlijke doelen: „Met als resultaat dat zij weer grip krijgen op hun leven en veel dagelijkse dingen zelf kunnen blijven doen.”

Uit jasje gegroeid

InteraktContour was tot nu toe in Dronten actief in De Ark (begeleid zelfstandig wonen) en in de Dorpsboerderij (dagbesteding en individuele begeleiding). „We zijn inmiddels uit ons jasje gegroeid en daarom verhuizen we naar een nieuwe, grotere locatie”, aldus begeleidster Amanda Kuster.

Kuster vertelt dat InteraktContour in Dronten iedereen met hersenletsel passende dagbesteding kan bieden en zorg op maat middels individuele begeleiding thuis. Daarnaast biedt men aan het Agripark-Oost ook behandeling. Dat gebeurt onder de naam Hersenz.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo