Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Meneer Harmsen uit Dronten heeft volgens OFW de best onderhouden tuin

Meneer Harmsen uit Dronten heeft volgens OFW de best onderhouden tuin
Bewonersavond OFW
Foto: eigen foto

DRONTEN - Oost Flevoland Woondiensten heeft gisteren de eigenaar van de mooiste en best onderhouden tuin gehuldigd. Uit de zes genomineerde huurders werd de heer Harmsen uit Dronten gekozen. Hij ontving uit handen van voorzitter Claudia van Loveren van de Huurders Belangen Vereniging een tuinbon ter waarde van 50 euro en een bos bloemen.

OFW stelde gisteravond haar kantoor open voor de huurders. „Want we vinden het belangrijk om ons te verbinden met onze huurders”, aldus Nathalie Crone, manager Wonen, „We luisteren graag naar hun ideeën en mening.” Er kwamen zo’n zeventig bewoners op af.

Nieuwbouwprojecten

Huurders kregen informatie over een hybride warmtepomp en er was een informatiepunt over de nieuwbouwprojecten die OFW op de planning heeft. Ook werd er verteld over bewonersinitiatieven vanuit het Leefbaarheidsfonds van OFW. Energiecoaches stonden klaar voor tips en advies.

Aan de hand van interviews met polderpioniers werden huurders meegenomen naar de beginperiode van Dronten. Verschillende bewoners maakten van de gelegenheid gebruik om in gesprek te gaan met directeur Truus Sweringa.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo