DeDrontenaar.nl

Maandag, 10 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Meerpaaldagen tevreden: „Veel spetterende optredens in een druk bezochte tent”

Meerpaaldagen tevreden: „Veel spetterende optredens in een druk bezochte tent”Meerpaaldagen tevreden: „Veel spetterende optredens in een druk bezochte tent”
Redactie: M.H.

DRONTEN - „Het waren drie zeer goed verlopen dagen zonder noemenswaardigheden”, schrijft stichting ProDronten over de 28ste editie van de Meerpaaldagen: „Met veel spetterende optredens in een druk bezochte tent, een geweldige sfeer en heerlijke meezingers was het een editie om niet meer te vergeten.”

Verslag geschreven door de organisatie van de Meerpaaldagen:

Het weer werkte met name in de avonduren goed mee en trok veel bezoekers naar de feesttent op het Meerpaalplein. Met bijna 8000 bezoekers was de vrijdagavond een hoogtepunt.

Aandacht voor de jeugd

Dit jaar is er tijdens de Meerpaaldagen extra aandacht besteed aan de jeugd. De zaterdag startte net als de vrijdag weer vroeg. Jonge bezoekers stonden al tijdig klaar voor aanvang van de Telekids Disco Show. De muziek die werd gedraaid werd zeer goed ontvangen door onze jonge bezoekers.

Naarmate de tijd verstreek werd het steeds voller in de tent. Met name met fans voor de Drontense band Suit Up. Zij speelden vanaf negen uur vol overgave op het hoofdpodium. Bekende Rockclassics, lekkere Hollandse meezingers en alles wat daar tussenin zit kwam voorbij. Het was net als vorig jaar een zeer energiek en bruisend optreden.

En toen was het tijd voor ‘foute-feest’! Er werd volop gedanst en meegezongen met de hits die werden gedraaid tijdens Die Verruckte Stunde van 538.

Ronnie Ruysdael

Na een uur lang feest werd vervolgens de polonaise ingezet. Hoe kan het ook anders tijdens een optreden van Ronnie Ruysdael. Niet voor niets wordt hij de koning van de polonaise genoemd. Dat heeft hij zaterdag in Dronten meer dan waar gemaakt.

Tot slot de eer aan Starstruck om het podium te betreden. Met echt een zeer uniek en spetterend optreden hebben ze de 28ste editie van de Meerpaaldagen op een fantastische wijze tot een heel goed einde gebracht. Wat een beleving!

Hele mooie dagen

Joop Weenk: „ProDronten kijkt terug op drie hele mooie dagen! Alles is dit jaar weer zeer goed verlopen en daar ben ik blij om maar zeker ook heel trots op. We werken een jaar lang met man en macht heel hard om er iedere keer weer een succes van te maken. Als het dan allemaal samenkomt en het werkt, vult me dit met trots.”

„Ik wil daarbij een speciaal dankwoord uitspreken naar alle sponsoren en vrijwilligers. Ik kan het niet vaak genoeg herhalen maar zonder hen zijn er echt geen Meerpaaldagen. Daarbij dank aan alle samenwerkingspartners, hulpverleningsdiensten en bezoekers. Iedereen heeft op een eigen manier bijgedragen aan het slagen van deze editie. Bedankt!”

Meerpaaldagen