DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 18 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Marion Elskamp opent Divine Dance Center bij de kunstijsbaan in Dronten

Marion Elskamp opent Divine Dance Center bij de kunstijsbaan in Dronten
Marion Elskamp
Foto: ©FotostudioWierd
Redactie: M.H.

DRONTEN - Na jarenlang als professioneel danseres gewerkt te hebben, opent Marion Elskamp in september een eigen dansschool: Divine Dance Center aan Het Spaarne 21 bij Leisure World in Dronten.

„Nadat ik afgestudeerd was aan de Rotterdamse dansacademie, heb ik in binnen- en buitenland gewerkt als professioneel danseres bij de Rotterdamse dansgroep”, vertelt Marion Elskamp. Ook heeft ze veel lessen gevolgd in jazzdance.

„In Lelystad heb ik als docente jazzdance gewerkt. Voor de musicalproductie Archipel in Dronten heb ik alle choreografieën gemaakt voor een groep amateurdansers en zangers. Daarnaast heb ik mijn medewerking verleend aan diverse dansvoorstellingen”, vervolgt Marion.

Wens gaat in vervulling

Al jaren had Marion de wens een eigen dans/balletschool te beginnen. Die wens gaat nu in vervulling in het pand van de voormalige dansschool Jolanda Ros. De lessen worden deels door Marion Elskamp zelf verzorgd en deels door Nathalie Poortvliet en Destiny Timmer.

Divine Dance Center gaat een breed aanbod van lessen aanbieden: kleuterballet, klassiek ballet, jazzdance, modern jazz, show-musicallessen en hiphop/streetdance. Daarnaast biedt de school de nieuwe dansvorm feminine aan en voor de oudere doelgroep is er dans vitaal.

Op zaterdag 2 september is er een open dag en op maandag 4 september starten de lessen.