DeDrontenaar.nl

Dinsdag, 11 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Marian Mulder volgt Meine Breemhaar op als directeur van vastgoedbedrijf Mac3Park

Marian Mulder volgt Meine Breemhaar op als directeur van vastgoedbedrijf Mac3Park
Marian Mulder
Redactie: M.H.

DRONTEN - Marian Mulder (38) uit Zwolle wordt per 1 januari directeur van vastgoedorganisatie Mac3Park. Ze neemt de functie over van Meine Breemhaar uit Dronten. Mulder is afkomstig van Metafoor Vastgoed en Software, een zusterorganisatie van Mac3Park, gevestigd in één van de kantoorvilla’s van Mac3Park aan De West in Dronten.

Meine Breemhaar begon in 1992 met Mac3Park. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grotere vastgoedorganisaties van Nederland. Mac3Park beschikt op ruim dertig locaties - voornamelijk in Flevoland - over 180.000 vierkante meter vloeroppervlak en 35 hectare industriegrond.

Groot talent

Breemhaar is directeur-grootaandeelhouder van Breemhaar Beheer, waartoe KMM Groep en Mac3Park behoren. Hij is verheugd dat Marian Mulder het stokje na 22 jaar van hem overneemt: „Ik ben er trots op dat een groot talent uit onze groep doorgroeit naar één van de topposities. Marian is haar hele carrière al actief in het vastgoed. Zij vertegenwoordigt een nieuwe generatie managers en is klaar voor de volgende groeifase van Mac3Park.”

Marian Mulder werd in 2011 algemeen manager van Metafoor. Onder haar leiding is het bedrijf fors gegroeid. Daarvoor was zij vastgoedadviseur bij verschillende gemeenten, een projectontwikkelaar en contractmanager bij Port of Amsterdam.