DeDrontenaar.nl

Woensdag, 15 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

LinGerie Dronten te gast bij kerstavond-evenement van Thuis eten & wonen en At Eve’s

LinGerie Dronten te gast bij kerstavond-evenement van Thuis eten & wonen en At Eve’s
De drie ondernemers uit winkelcentrum Suydersee.
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Drie ondernemers uit winkelcentrum Suydersee verzorgen vrijdag 17 november een avond, waar ze de sfeer van kerst en hun visie op de feestmaand tonen. De jaarlijkse avond is een initiatief van woonwinkel en restaurant Thuis eten & wonen en modeboetiek At Eve’s. Gast is Safya Slot van LinGerie Dronten.

Eva Vanbijlevelt (At Eve’s) en Liesbeth Pruim (Thuis eten & wonen) zijn al jarenlang elkaars vaste klanten: „Qua stijl sluit onze kijk op mode, interieur en eten naadloos op elkaar aan.”

Hierdoor ontstond het idee de krachten te bundelen en een avond te organiseren waar hun passies en klanten elkaar kunnen ontmoeten. Het jaarlijkse evenement kreeg als naam ‘Thuis x At Eve’s invites’.

Prachtige collectie

Ieder jaar nodigen Vanbijlevelt en Pruim een ondernemer uit. Dit jaar is dat Safya Slot van LinGerie Dronten: „Zij heeft een prachtige collectie met merken in huis. Dit gecombineerd met haar enthousiasme en know-how maakt haar de perfecte gast voor dit geweldige event.”

De drie ondernemers zeggen over de avond bij Thuis eten & wonen (aanvang 18 uur): „Laat je inspireren door lekker eten, mooie en feestelijke kleding, fijne lingerie en heerlijke woonsferen.”

Aanvang: vrijdag 17 november 2017 18:00