Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Kraampje en excursie door Wisentbos rond ‘Nacht van de Nacht’

Kraampje en excursie door Wisentbos rond ‘Nacht van de Nacht’
Wisentbos
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - De Fairtrade werkgroep Dronten vragen samen met het IVN afdeling Dronten en de Wereldwinkel aandacht voor het donker. Dat gebeurt tijdens de langste nacht van het jaar: de ‘Nacht van de Nacht’ op zaterdag 29 oktober.

Om de schoonheid van de nacht te benadrukken en aandacht te vragen voor de gevolgen van lichthinder, organiseren de Natuur- en Milieufederaties jaarlijks de Nacht van de Nacht.

De organisaties in Dronten staan overdag in winkelcentrum Suydersee met een kraampje. Tussen 10.30 en 15 uur wordt daar informatie gegeven en fairtrade-koffie en -chocolademelk geschonken.

Excursie door Wisentbos

In de avond verzorgt het IVN een excursie door het Wisentbos: ,,Waarbij we u laten genieten van het duister, maar ook van alle andere zaken die in het bos spelen. We sluiten af bij de Morrenbank waar onze stadsdichter een toepasselijk gedicht voordraagt terwijl u een kopje warme chocolademelk drinkt.’’

Informatie en aanmelden: www.ivn.nl/dronten.Aanvang: zaterdag 29 oktober 2016 10:30Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo