Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Hier Mode in winkelcentrum Suydersee stopt ermee

Hier Mode in winkelcentrum Suydersee stopt ermee
De winkel van Hier Mode in Dronten.
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Kledingwinkelketen Hier Mode en Willemsen Mode stopt ermee. Dat heeft eigenaar Mechteld Schwartz donderdagavond bekend gemaakt aan haar circa 200 medewerkers. Hier Mode is in Dronten gevestigd aan Het Ruim 50 in het winkelcentrum Suydersee.

Het bedrijf bestaat uit Hier Mode en Willemsen Mode en telt 27 winkels in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Daarnaast is er een webshop.

Flink investeren

,,Het modebedrijf zou flink moeten investeren om met nieuw elan de modemarkt aan te kunnen’’, aldus een persbericht, ,,Er is geen vertrouwen dat de investeringen die nodig zijn voor de veranderingen in 27 winkels tot een positief resultaat gaan leiden in de toekomst.’’

Mechteld Schwartz in haar persbericht: ,,Bij mij overheerst de teleurstelling over het stoppen met het bedrijf dat mijn ouders ruim veertig jaar geleden zijn gestart, voor Willemsen-medewerkers geldt een historie van meer dan tachtig jaar. Maar ik ben ontzettend trots op de medewerkers die een enorme betrokkenheid en loyaliteit laten zien.’’

Hier Mode schrijft dat de winkels voorlopig wel open blijven.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo