Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Herdenking van overleden kinderen tijdens Wereldlichtjesdag in Dronten

Herdenking van overleden kinderen tijdens Wereldlichtjesdag in Dronten
Foto: Mirjam Verschuren Fotografie

DRONTEN - Op begraafplaats De Wissel wordt op zondag 11 december een herdenking van overleden kinderen gehouden in het kader van Wereldlichtjesdag. De herdenking start om 18.45 uur en vindt plaats in de buitenlucht.

Ouders, broertjes, zusjes, grootouders, andere familieleden en mensen die zich verbonden voelen met overleden kinderen zijn allemaal welkom. De herdenking is een initiatief van Volatus Uitvaartzorg en wordt georganiseerd in samenwerking met Monuta Pien Gouka, Yarden, StudioTof en begraafplaats De Wissel.

Herdenken

,,Sommige mensen herdenken een volwassen kind, anderen zijn er voor een kindje dat niet eens de kans kreeg voor zijn eerste ademhaling’’, aldus de organisatoren, ,,Er zijn mensen voor wie het verlies nog zo vers is en anderen voor wie dat al vele jaren geleden is.’’

,,De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.’’

Informatie: www.wereldlichtjesdagdronten.nl.Aanvang: zondag 11 december 2016 18:45Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo