Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Geschiedkundige excursie door Dronten met 15 wandelaars 'een schot in de roos'

Geschiedkundige excursie door Dronten met 15 wandelaars 'een schot in de roos'Geschiedkundige excursie door Dronten met 15 wandelaars 'een schot in de roos'Geschiedkundige excursie door Dronten met 15 wandelaars 'een schot in de roos'

DRONTEN - De buurtsportcoaches van Sport in Dronten houden ook dit jaar weer excursies door de dorpen samen met de stichting Geschiedschrijving in de gemeente Dronten. Gisteravond waren er vijftien enthousiaste deelnemers bij de historische wandeling door Dronten.

De opzet is dit jaar iets anders dan vorig jaar. Zo wordt er gewandeld in de avonduren en is er op de helft van de wandeling een korte pauze om de benen rust te geven. De wandelingen staan onder leiding van voorzitter Frits Schmidt van de stichting Geschiedschrijving. ,,Een schot in de roos’’, zegt Sport in Dronten over de wandeling van gisteravond.

De volgende excursie wordt gehouden op 13 april in Biddinghuizen. Aanmelden: andre@sportindronten.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo