DeDrontenaar.nl

Woensdag, 5 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Gemeente zoekt figuranten voor woonprogramma RTL4

Gemeente zoekt figuranten voor woonprogramma RTL4
Moeders en kinderen hoeven geen camera-angst te hebben.
Foto: ©maartenheijenk.nl (archieffoto)
Redactie: M.H.

DRONTEN - RTL4 filmt donderdagochtend voor het programma ‘Woontips’ in Dronten. De gemeente Dronten is via Facebook op zoek naar moeders die met hun kindje willen figureren voor dit programma.

Het accent ligt bij de opnames op opgroeien en daarom worden er onder andere opnames gemaakt in het ‘Mamacafé’ in De Meerpaal. Voor donderdagochtend zijn er echter te weinig moeders beschikbaar en daarom is de gemeente op zoek naar figuranten. ,,Je hoeft dus niets te zeggen tijdens de opnames’’, wordt er voor alle zekerheid bij gemeld.

De opnames zijn tussen 10 en 11 uur. Aanmelden: h.donker@dronten.nl.

Nou dan mag de gemeente dronten wel eens aan de eis van rijksoverheid gaan doen ik ben een bewooner van dronten al heel me leven ik ben een tiener moeder en gemeemte dronten laat hun in woners in de steek en ze zijn ook nog onbeschoft ook plus dat als je na workfast bij hun gaat je heel goed op je geld moet letten met decoloratie's hun zijn mijn nog 60euro schuldig en een andwoord op mijn bezwaarschift voor een bijstand van 2 maanden reden dat ik was afgewezen was omdat ik geen huissleutel had die was ik verloren en nog veel meer gemeente dronten helpt niet nee hun hebben mijn leven van jongst af aan verpest en daar heb ik nooit een exscusses voor gehad maar zij horen het nog wel van de rijksoverheid want die hebben het na gecheckt en die zijn totaal niet blij met de gemeente dronten
C | woensdag 11 mei 2016 23:17