DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 11 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Fietsers van Coloriet zondag door bewoners en collega's onthaald bij De Regenboog

Redactie: M.H.

DRONTEN - Een team van medewerkers van zorginstelling Coloriet doet zaterdag en zondag mee aan de fietstocht 2bike4alzheimer om geld op te halen voor onderzoek van Alzheimer Nederland. De groep wordt zondagmiddag om half drie feestelijk onthaald bij woonzorgcentrum De Regenboog in Dronten.

2bike4alzheimer is een 400 kilometer non-stop estafette fietstocht met finish in Huizen. De Coloriet-medewerkers fietsen na die finish door naar Dronten, Lelystad en Zeewolde. Voor Dronten verzamelt een aantal collega’s en het bestuur zich bij het nieuwe wijkzorgkantoor aan De Bolder. Zij fietsen het team tegemoet richting de Rietweg om hen binnen te halen. Ook wethouder Irene Korting fietst een stukje mee.

De fietstocht is de afsluiting van diverse activiteiten van Coloriet rond dementie. Zo was er tijdens de open middag van Coloriet Dagcentrum het Pluspunt in Swifterbant aandacht voor mensen met geheugenproblematiek. In De Regenboog geeft verpleegkundig specialist Roel Mulder vanavond (donderdag 20 september) om half acht een presentatie over ‘Dementie, hoe zit het ook alweer?’.

Informatie

Aanvang: zondag 23 september 2018 14:30