Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Ergernis over koopavond in Suydersee: Waarom is uitgerekend Intertoys op 4 december dicht?

Ergernis over koopavond in Suydersee: Waarom is uitgerekend Intertoys op 4 december dicht?Ergernis over koopavond in Suydersee: Waarom is uitgerekend Intertoys op 4 december dicht?

DRONTEN - Een inwoner van de gemeente Dronten vraagt aan de gemeenteraad of regels over koopavonden dwingend kunnen worden opgelegd aan de ondernemers. De Drontenaar ergerde zich eraan dat de Intertoys tijdens de koopavond op 4 december gesloten was.

Winkelcentrum Suydersee had voor woensdag 4 december op haar website een extra koopavond aangekondigd. Dat juist een speelgoedwinkel op de avond voor Sinterklaas gesloten was, leidde tot irritatie bij de briefschrijver.

De inwoner weet dat er voor winkeliers geen verplichtingen zijn om op koopavonden open te gaan. In de brief wordt toch aan de gemeente gevraagd om in overleg te treden met de winkeliers. Desnoods wil de briefschrijver dwingende regels afspreken: „Met als doel een reële verwachting voor consumenten met betrekking tot de koopavonden.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo