Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Elshof, William’s en Straetus winnen ondernemersprijzen in Dronten

Elshof, William’s en Straetus winnen ondernemersprijzen in Dronten
De winnaars van de OVDD-prijzen 2017.

DRONTEN – Elshof Organic Fruit is uitgeroepen tot ‘toponderneming van het jaar’ van ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD). William’s Fashion for Men sleepte de prijs ‘detaillist van het Jaar’ in de wacht en Straetus Incasso werd uitgeroepen tot talent.

Juryvoorzitter Erik Schaap van Schaap Holland, de toponderneming van vorig jaar, maakte de winnaars bekend tijdens het OVDD-nieuwjaarsfeest in De Meerpaal. Elshof Organic Fruit mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 13 april in Zeewolde.

Wisseltrofee

De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport van OVDD. Van de gemeente Dronten ontvingen zij een cheque met bedragen van 1.000 en 500 euro om te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente.

,,Door het jaarlijks toekennen van deze prijs wil OVDD haar bewondering en waardering tonen voor alle bedrijven in de gemeente Dronten”, aldus de ondernemersvereniging, ,,Daarnaast willen wij met de verkiezing het belang van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid onderstrepen."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo