Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Een hele dag gratis springen en spelen in zowel Swifterbant als Biddinghuizen


BIDDINGHUIZEN - De firma 4Fun Verhuur uit Swifterbant houdt op zaterdag 6 januari een ‘indoor speelparadijs’ in De Steiger in het eigen dorp. Op zaterdag 27 januari wordt een vergelijkbaar evenement gehouden in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Kinderen kunnen beide dagen van 10 tot 16 uur gratis terecht.

Chantal van den Berg begon anderhalf jaar geleden met de verhuur van springkussens. „We huurden vaak een springkussen voor verjaardagen en feestjes. Op een gegeven moment hebben we er zelf een aangeschaft. Er werd toen gevraagd: kun je ‘m niet verhuren? Zo zijn het er steeds meer geworden.”

Doorslaand succes

Een jaar geleden werden alle speel- en springtoestellen opgesteld in De Hoeksteen en werd heel Swifterbant uitgenodigd om gratis te komen spelen. Het was een doorslaand succes (zie video) en mensen vroegen zelfs of het niet iedere maand georganiseerd kon worden. „Dat is een beetje te gek, maar we gaan wel proberen om het elk jaar te doen”, reageerde Chantal van den Berg.

Ze heeft woord gehouden en organiseert het evenement dit jaar niet alleen in Swifterbant, maar ook in Biddinghuizen: „Dat is net zo’n soort dorp als Swifterbant. Er is niet zo veel te doen en als je geen auto hebt, kun je het dorp niet uit.”

Leuke dag bieden

Van den Berg organiseert de dagen om haar bedrijf te promoten: „Maar vooral om de kindertjes een leuke dag te bieden.” Ze heeft dit jaar gekozen voor sportzalen, omdat daar meer ruimte is dan in het kerkcentrum: „We leggen er nu ook een stormbaan van 17 meter neer.”

Er komen een paar ‘superhelden’ langs, kinderen kunnen zich laten schminken en krijgen gratis ranja. Ouders moeten wel iets betalen voor hun koffie of thee. „Want we doen het met allemaal vrijwilligers en we moeten de kosten in de hand zien te houden.”


Aanvang: zaterdag 6 januari 2018 10:00Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo