DeDrontenaar.nl

Donderdag, 13 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Communicatie vanuit BrugMedia omtrent de coronacrisis

Communicatie vanuit BrugMedia omtrent de coronacrisis
Advertorial

In deze roerige tijd zijn onze lokale nieuwsmedia een belangrijke bron van betrouwbare informatie. U wilt weten welke impact de uitbraak van het coronavirus heeft op uw omgeving. BrugMedia doet er alles aan om u zowel door middel van onze kranten als online via de nieuwssites te informeren.

Verschijning van nieuwskrant DeDrontenaar.nl
Nieuwskrant DeDrontenaar.nl blijft vooralsnog op de gebruikelijke momenten verschijnen. We doen ons uiterste best DeDrontenaar.nl elke 2e maandag van de maand bij iedereen in de bus te krijgen. Soms wellicht iets later en soms helaas ook niet, als er iets tegenzit.

Wijzigingen in advertenties
Wanneer geplande advertenties gewijzigd moeten worden is het belangrijk snel te schakelen. Onze media-adviseurs helpen u graag en staan klaar om de wijzigingen snel en correct door te voeren.

Communicatie en bereik
De huidige situatie kan grote impact hebben op de bedrijfsvoering van ondernemers, waarbij misschien veranderingen in de communicatieplanning nodig zijn. Mogelijk wilt u klanten informeren over wijzigingen binnen uw organisatie of is het juist nu belangrijk om bepaalde producten of diensten te promoten. Het sterke en grote bereik van onze kranten en websites biedt effectieve mogelijkheden om uw boodschap te communiceren. Wij denken graag met u mee.

Contact met BrugMedia
In deze onzekere tijd proberen wij u optimaal te ondersteunen. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, neem dan contact op:

BrugMedia
email: verkoop@brugmedia.nl
telefoon: (038) 337 00 52