Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Column GroenLinks | Een verhaal van hoop en verandering

Column GroenLinks | Een verhaal van hoop en verandering
Paul Vermast
Foto: GroenLinks

Lijst 8
GroenLinks

Als kandidaat Tweede Kamerlid ben ik de laatste weken veel op campagne. Een vaak terugkerende vraag van kiezers die nog zweven is wat de verschillen zijn met een andere partij. Eigenlijk vind ik dat altijd een ongemakkelijke vraag. Want ik wil niet uitleggen waarom wij beter zijn dan bijvoorbeeld de PvdA. Want dan moet ik gaan vertellen wat die partij minder goed doet dan GroenLinks.

Onze campagne is dat we ons eigen verhaal willen vertellen. Een verhaal van hoop en verandering. Een verhaal waarin we grote verschuivingen doen in financiële zin. Maar iedereen er ook op vooruit kan gaan. Zowel financieel, maar vooral omdat er meer banen komen, meer handen aan het bed, meer onderwijzers en er eindelijk echte maatregelen komen voor het milieu en klimaat. De uitwerking vindt u op onze website.

Maar bovenal is onze boodschap dat iedereen erbij hoort. Of je nu arm bent of rijk, jong of oud, je ouders in Nederland zijn geboren of elders. We vormen met z’n allen de samenleving waarin we samen moeten optrekken om Nederland een prettiger, socialer en groener land te maken. Help mee Nederland te veranderen na 15 maart. Stem GroenLinks!

Paul Vermast
Kandidaat Tweede Kamerlid voor GroenLinks op plek 38

Columns Tweede KamerverkiezingenOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo