Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Burgemeester opent modezaak Miller & Monroe in winkelcentrum Suydersee

Burgemeester opent modezaak Miller & Monroe in winkelcentrum Suydersee
Het team van Miller & Monroe vlak voor de officiële opening.
Foto: eigen foto

DRONTEN - Burgemeester Aat de Jonge heeft zaterdag de nieuwe modezaak Miller & Monroe aan Het Ruim 2A in winkelcentrum Suydersee officieel geopend. Het betreft een doorstart van Charles Vögele.

Na het faillissement van Vögele heeft Vidrea Retail het bedrijf overgenomen. De Vögele-zaken worden momenteel omgebouwd tot Miller & Monroe-vestigingen. Eind deze maand zijn alle 71 winkels geopend. Vidrea Retail is sinds augustus ook eigenaar van Witteveen Mode.

Meer dan een kledingzaak

„Miller & Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten”, meldt de nieuwe modeketen, „Persoonlijke benadering van klanten is hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau.”

Rayonmanager Carlijn Tielen van Miller & Monroe: „We zijn erg blij dat we onze vaste en natuurlijk ook nieuwe klanten onze nieuwe herfst- en wintercollectie kunnen aanbieden. Er is keuze uit klassieke en moderne stijlen.”

Naast het eigen merk Miller & Monroe, worden 20 nationale en internationale merken aangeboden, waaronder de damesmerken Zerres, Clarina en Fransa en het herenmerk Lerros. De collectie is gericht op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Ook grote maten zijn verkrijgbaar.

Levensstijl en accessoires

Naast mode biedt Miller & Monroe levensstijl-artikelen van het Nederlandse merk Mica en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels. Zelfs de aankleding van de winkel is te koop, zoals kleden en stoelen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo