DeDrontenaar.nl

Zaterdag, 11 juli 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Bezoekersaantal van vorig jaar leidt tot tweede consumentenbeurs

Bezoekersaantal van vorig jaar leidt tot tweede consumentenbeurs
Beurs in De Meerpaal.
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - Carpe Diem Makelaardij hield vorig jaar in november een consumentenbeurs in De Meerpaal. Volgens eigenares Nathalie Minkman kwamen er 3.100 bezoekers op af en dat is voor haar aanleiding om op zaterdag 18 november opnieuw zo’n dag te houden.

„In een ambiance van winter en kerst kunnen de bezoekers inspiratie en ideeën opdoen voor deze tijd van het jaar op het gebied van onder andere huis, interieur, mode, vrije tijd, horeca en lifestyle”, kondigt de makelaar aan.

Stijl van werken

Net als vorig jaar is het thema van de beurs: ‘wonen - leven - genieten’. De organisator legde vorig jaar uit waarom het organiseren beurs niet vreemd is voor een makelaar: „Het thema past helemaal bij onze stijl van werken."

„Wij zijn gericht op de verhalen achter het verkopen van huizen. Feitenkennis is belangrijk als je een huis verkoopt, maar de verhalen, het rondmaken van de cirkel en dus de beleving van wonen zijn ook heel belangrijk.”

Veertig bedrijven

Er hebben zich voor de beurs van 18 november ruim veertig bedrijven aangemeld: „Waardoor er, voor jong en oud, een zeer veelzijdig aanbod ontstaat. Van kleding, lampen en bedden, tot ideeën voor het kerstdiner en hapjes, tot reizen en woninginrichting.”

Naast de 40 exposanten is er gezorgd voor demonstraties, workshops en entertainment. Ook de kinderen worden vermaakt en er zijn optredens van Joy-4All.

Aanvang: zaterdag 18 november 2017 00:00