Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Behalve ondernemers ziet ook Landstede de noodzaak van MBO 3 en 4 in Dronten

Behalve ondernemers ziet ook Landstede de noodzaak van MBO 3 en 4 in Dronten
De appartementen komen tussen Het Perron en het station.
Foto: ©maartenheijenk.nl

DRONTEN - Teamleider Wilbert Leendertse van Landstede kan zich heel goed vinden in de oproep van ondernemersvereniging De Driehoek om het aantal MBO-opleidingen op niveau 3 en 4 in Dronten uit te breiden: „Uiteraard ben ik blij met de uitspraken en de vraag vanuit de OVDD.”

OVDD-voorzitter Martien Hermans deed zaterdag tijdens zijn nieuwjaarstoespraak een oproep aan overheid, onderwijsinstellingen en ondernemers. Hij vroeg om meer MBO-opleidingen in Dronten.

Opleidingen op niveau 3 en 4 worden op dit moment alleen aangeboden door de Warmonderhof. Landstede MBO beperkt zich in Het Perron tot niveau 1 en 2.

Handschoen oppakken

Wilbert Leendertse is bij Het Perron teamleider van Landstede MBO. Hij pakt de handschoen op en zegt dat Landstede MBO graag wil meedenken met Martien Hermans.

„Ook wij zien de noodzaak voor de toekomst”, zegt Leendertse in een reactie, „Als je studenten en potentiële werknemers voor Dronten wilt behouden is het bieden van opleidingsmogelijkheden heel belangrijk. Het zou dan heel goed zijn om samen te onderzoeken welke vraag er is in de gemeente, welke vraag er is vanuit de bedrijven en hoe wij in deze vraag kunnen voorzien.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo