Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

At Eve’s stopt ermee: „Ik heb heel erg m’n best gedaan en nu ben ik moe”

At Eve’s stopt ermee: „Ik heb heel erg m’n best gedaan en nu ben ik moe”
Eva Vanbijlevelt
Foto: eigen foto

DRONTEN - Modezaak At Eve’s in winkelcentrum Suydersee stopt ermee. Voor ondernemer Eva Vanbijlevelt is de koek na zeven jaar op: „Ik heb heel erg m’n best gedaan en nu ben ik moe. Ik had wel door kunnen strijden, maar ik ben gewoon klaar.”

Eva liet de afgelopen jaren nadrukkelijk van zich horen met haar modeshows, fotoshoots en een eigenzinnige collectie: „Ik heb gescoord, geshowd, geknokt en geramd. Alles gegeven en alles gedaan.”

Rek is eruit

Ze concludeert dat de retail te grillig is geworden: „Er is in Dronten de afgelopen jaren veel veranderd. Er zijn zaken verdwenen en wat er voor is teruggekomen doet het centrum niet echt eer aan.” Toch zegt Eva niet teleurgesteld te zijn: „Ik ben heel erg blij over wat ik gedaan heb. Ik heb me altijd 200% ingezet, niet alleen voor mijn eigen shop, maar ook voor het centrum. En nu vind ik het mooi geweest. De rek is eruit.”

Met nadruk stelt ze ook, dat ze niet negatief wil overkomen over Dronten en het winkelcentrum: „Ik heb altijd hartstikke veel plezier gehad en heb alles met heel veel lol gedaan. Maar het is gewoon kláár, ik kan niet meer.”

Genoten en geleerd

In een open afscheidsbrief schrijft de jonge ondernemer: „Wat heb ik genoten en wat heb ik veel geleerd. Van mijn klanten, mijn collega’s en mijn mede-ondernemers.”

„Dit avontuur was zoveel meer dan zomaar een fijne collectie verkopen. Ik heb mij niet alleen hard gemaakt voor mijn shop, ook voor dit winkelcentrum. Dat deed ik als voorzitter van de winkeliersvereniging en met mijn bijdrage aan evenementen, activiteiten en de marketing van het centrum.”

Te stads?

De modezaak was volgens sommigen misschien te ‘stads’ voor Dronten. „Ik maakte een droom waar die mij met trots vervulde en mij - vooral dit laatste jaar - veel verdriet heeft gedaan” zegt ze daarover, „Het was geen gemakkelijke tijd en toch ben ik altijd voor mijn concept blijven staan en geloof daarin tot aan de dag van vandaag.”

Eva Vanbijlevelt slaat een nieuwe weg in. „Nog geen idee waar die mij brengen zal.” Ze heeft op Facebook haar klanten bedankt voor hun loyaliteit, enthousiasme en eerlijkheid: „Ik ga jullie zo missen.” Ook haar taak als voorzitter van de winkeliersvereniging legt ze op termijn neer.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo