DeDrontenaar.nl

Donderdag, 13 augustus 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

21-jarige Suzan de Jongste uit Dronten door weekblad Viva genomineerd als ‘zakenwonder’

21-jarige Suzan de Jongste uit Dronten door weekblad Viva genomineerd als ‘zakenwonder’
Suzan de Jongste
Foto: eigen foto
Redactie: M.H.

DRONTEN - Weekblad Viva heeft voor de twaalfde keer een lijst gemaakt met 400 vrouwen die uitblinken in hun vakgebied. Op die lijst staat ook Suzan de Jongste uit Dronten. Zij komt in aanmerking voor een prijs in de categorie ‘zakenwonders’.

„Suzan de Jongste is nog maar 21 jaar, maar runt nu al drie succesvolle bedrijven”, schrijft Viva, „Suzan wil andere (jonge) vrouwen inspireren om ook te gaan ondernemen en hun dromen waar te maken.”

Over haar drie bedrijven meldt het weekblad: „Met juridisch en fiscaal adviesbedrijf ZJ Advies B.V helpt ze startende en ervaren ondernemers op fiscaal en juridisch gebied. Haar luxe sieradenmerk Monaco Blue helpt je herinneren aan speciale momenten in je leven. En met haar unieke stropdassenmerk Stropz, verkoopt ze opvallende en stijlvolle stropdassen.”

In de schijnwerpers

Suzan is genomineerd in één van de zes categorieën. In totaal gaat het om 400 vrouwen. „Vrouwen die het afgelopen jaar in de schijnwerpers stonden doordat ze bijvoorbeeld een prijs wonnen, een uniek idee hadden, een geslaagde eigen business zijn gestart of een bijzondere prestatie hebben neergezet”, aldus het weekblad.

De winnaar wordt op 12 december bekend gemaakt. Via de website van Viva kan er worden gestemd op Suzan de Jongste.