DeDrontenaar.nl

Dinsdag, 7 april 2020

Dagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Schrijfcafé in bibliotheek Dronten

Schrijfcafé in bibliotheek Dronten
Redactie: M.H.

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het boek Ik ken mijn ikken van Karin Brugman, Judith Budde en Berry Collewijn. Op maandag 2 maart kan iedereen van 10.30 tot 12.30 uur zijn of haar pen laten spreken.

De auteurs laten de lezer op een andere manier naar zichzelf kijken. Een mens heeft vele kanten die allemaal op een ander moment tevoorschijn lijken te komen. Die verschillende ikken laten zich vaak zien als dat innerlijke stemmetje dat je voortdurend vertelt wat je wel en niet goed doet. Eigenlijk praat je met niemand zoveel als met jezelf. Herkenbaar?

In het SchrijfCafé van maart gaan we op verkenning naar onze ikken en hun functie. Voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf gerust een keer mee. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben, en je hoeft ook geen ervaring met schrijven te hebben. Je zult versteld staan waar de pen je brengt.

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een SchrijfCafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven en zichzelf via de pen beter wil leren kennen.

Aanvang: maandag 2 maart 2020 10:30