DeDrontenaar.nl

Vrijdag, 18 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Bazar Open Hof

Bazar Open Hof
Foto: ©maartenheijenk.nl
Redactie: M.H.

DRONTEN - In de Open Hof wordt het komend weekeinde (vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober) weer de jaarlijkse bazar gehouden. De organiserende Protestantse Gemeente Dronten rekent ook dit jaar weer op zo’n vierduizend bezoekers.

De bazar wordt voor de 38ste keer gehouden. ,,Dit grootse tweedaagse evenement staat ook dit keer weer bol van activiteiten, attracties, kraampjes met curiosa en lekkernijen van Flevolandse bodem. Voor jong en oud valt er dus weer genoeg te beleven”, aldus de organisatie.

Dienstenveiling

Bekende attracties zijn de tweedehands goederenmarkt, het rad van avontuur en de kindertent met oudhollandse spelletjes. Vast onderdeel van de zaterdagavond is om half negen de trekking van de grote verloting met als hoofdprijs een fietsarrangement voor twee personen.

Daarnaast vindt er ook weer een dienstenveiling plaats. Geboden kan worden op praktische diensten als ramen lappen en ochtendje poetsen, maar ook meer bijzondere diensten als een workshop handletteren en een lunch met burgemeester Jean Paul Gebben.

Voedselbank

De volledige opbrengst is dit jaar bestemd voor Voedselbank Dronten, kinderziekenhuis Bethesda in Boedapest en voor groot onderhoud aan kerkcentrum Open Hof.

Op vrijdagmiddag gaan de deuren om twee uur open en op zaterdag om één uur.

Aanvang: zaterdag 26 oktober 2019 13:00