De Dorcas-winkel in Dronten.
De Dorcas-winkel in Dronten. Foto: aangeleverd

Pioenrozen maken in Dorcas-winkel

zaterdag 11 mei 2024 0:00

DRONTEN - De Dorcas-winkel aan De Dieze 30 in Dronten viert deze maand het vijf-jarig bestaan. Woensdagmiddag 8 mei (14 uur) is er voorlezen en creativiteit voor kinderen, zaterdag 11 mei is er pioenrozen maken en vrijdag 24 mei (19:30 uur) een vrouwenavond.

De winkel noemt de gratis vrouwenavond als meest in het oog springende jubileumactiviteit: “Er staat een modeshow op het programma met kleding uit de winkel, er worden adviezen gegeven over verzorging en er is gelegenheid om te shoppen. Er zijn ook diverse leuke sieraden en accessoires te koop.”

Christelijk

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in 14 landen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie zegt zich te richten op ‘blijvende verandering in het leven van mensen in nood’. In heel Nederland heeft Dorcas 44 winkels die worden gerund door vrijwilligers.

Behalve de diverse activiteiten zijn er in de winkel in Dronten tijdens de feestmaand kortingsacties. Er is tevens een verloting met een trekking op 1 juni en een kleurwedstrijd voor de kinderen.

  • Dorcas zoekt vrijwilligers voor in de winkel. Aanmelden: dorcaswinkeldronten@dorcas.nl.