DeDrontenaar.nl

Maandag, 21 september 2020

Dagelijks online, elke 2e woensdag van de maand op je deurmat in de gemeente Dronten

Vijf gewonden bij ongeluk op Ramspolbrug zijn Drontenaren: „Buiten levensgevaar”

Vijf gewonden bij ongeluk op Ramspolbrug zijn Drontenaren: „Buiten levensgevaar”
Ramspolbrug (N50)
Foto: Google Streetview
Redactie: M.H.

ENS (Noordoostpolder) - De vijf inzittenden van een personenauto, die gisteren betrokken was bij een kop-staartbotsing op de Ramspolbrug, zijn allemaal Drontenaren. Het gaat om drie volwassenen van 38, 66 en 67 jaar en twee jonge kinderen. Zij zijn alle vijf naar het ziekenhuis gebracht, maar zijn volgens de politie buiten levensgevaar

Het ongeluk deed zich gistermiddag tegen half vijf voor op de Ramspolbrug (N50) richting Zwolle. De politie trof drie voertuigen aan die met elkaar in botsing waren gekomen. Het voorste voertuig was een vrachtwagen, gevolgd door twee personenauto’s. De vijf Drontenaren waren inzittenden van de middelste auto.

Steenwijkerland

Ook de bestuurder van de achterste auto – een 52-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland - is naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldt dat hij wordt gehoord als verdachte. Wel is het opsporingsteam verkeer Midden-Nederland nog op zoek naar getuigen.

Hulpdiensten waren snel aanwezig. De politie heeft ter plaatse getuigen gesproken en doet onderzoek. Ook de brandweer en een traumaheli waren aanwezig om de slachtoffers te helpen. De brug is enige tijd afgesloten geweest zodat hulpdiensten hun werk konden doen.