Onderdeel van BrugMediaDagelijks online, elke 2e maandag van de maand op je deurmat in de gemeente DrontenUPLOAD HIER
uw eigen nieuws
op onze nieuwssite!
<< Ga terug

Brand in appartementen Hogerhuis veroorzaakt door 8-jarige jongetjes

Brand in appartementen Hogerhuis veroorzaakt door 8-jarige jongetjesBrand in appartementen Hogerhuis veroorzaakt door 8-jarige jongetjesBrand in appartementen Hogerhuis veroorzaakt door 8-jarige jongetjes

DRONTEN - Aan Het Hogerhuis zijn dinsdagmiddag twee appartementen getroffen door brand. Het vuur sloeg over van een gedumpte bank die onder een overkapping stond.

Omstreeks 17.10 uur kreeg de politie een melding van de brand. De brandweer was toen al aan het blussen. Een getuige had de brandweer gebeld dat de bank in brand stond.

Later kreeg de politie een melding van de ouders van twee 8-jarige jongetjes dat hun kinderen onvoorzichtig waren geweest met vuurwerk. De jongetjes hadden nog geprobeerd de brand zelf te blussen. Toen dit niet lukte hadden ze hun ouders gewaarschuwd.

Zorgmelding

,,Wij hebben een goed gesprek gevoerd met de ouders'', aldus de politie, ,,Aangezien de kinderen jongeren dan 12 jaar zijn, is strafrechtelijke vervolging niet mogelijk. Wel wordt een zorgmelding opgemaakt.''Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo